Παναιτωλικοσ Βολοσ : Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση.

Παναιτωλικοσ Βολοσ : Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση.. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Ο βόλος θα αγωνιστεί κόντρα στον παναιτωλικό χωρίς του περέα και μήτογλου, ενώ εκτός είναι και ο ντεντάκης. *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Καιρός, άνεμοι, μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, ανατολή και δύση.

Ο παναθηναϊκός ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον παναιτωλικό, αλλά στο δεύτερο μέρος πολιόρκησε τους αντιπάλους του και είχε … Ο βόλος θα αγωνιστεί κόντρα στον παναιτωλικό χωρίς του περέα και μήτογλου, ενώ εκτός είναι και ο ντεντάκης. Ο παναιτωλικός που «καίγεται» για την νίκη υποδέχεται τον βόλο για να μην ξεφύγει με 4 βαθμούς από την τελευταία αελ. Στο ματς με τον παναιτωλικό ο γιώργος δώνης έδωσε την ευκαιρία στον βαγγέλη θεοχάρη να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή.

Panaitwlikos Bolos 1 1 Superleague Interwetten Gazzetta Gr
Panaitwlikos Bolos 1 1 Superleague Interwetten Gazzetta Gr from www.gazzetta.gr
Δύσκολο έργο θα έχει στο αγρίνιο ο παναιτωλικοσ κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του βόλου. 1 με γηπεδούχο τον παναιτωλικό νίκες παναιτωλικού: Καιρός, άνεμοι, μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, ανατολή και δύση. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Ο βόλος νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στο βόλο του νομού μαγνησίας στην ελλάδα. Ο τεράστιος μπρέσεβιτς θα μας έκανε χωνί. Στο ματς με τον παναιτωλικό ο γιώργος δώνης έδωσε την ευκαιρία στον βαγγέλη θεοχάρη να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ο παναιτωλικός που «καίγεται» για την νίκη υποδέχεται τον βόλο για να μην ξεφύγει με 4 βαθμούς από την τελευταία αελ.

Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς.

*σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Ο σύλλογος διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα. Ενώ του δίνω δικαιολογία στο ότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα (ούτε πάντως ο καρέρα βοηθήθηκε με το στανιό του πήραν παίκτες) στο κομμάτι διαχείρισης θεωρώ είναι χειρότερος από καρέρα. Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση. Ο βόλος θα αγωνιστεί κόντρα στον παναιτωλικό χωρίς του περέα και μήτογλου, ενώ εκτός είναι και ο ντεντάκης. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Χρώματα του είναι το μπλε και το κόκκινο. Ο παναθηναϊκός ήταν τραγικός στο πρώτο ημίχρονο και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον παναιτωλικό, αλλά στο δεύτερο μέρος πολιόρκησε τους αντιπάλους του και είχε … Ο τεράστιος μπρέσεβιτς θα μας έκανε χωνί. Δύσκολο έργο θα έχει στο αγρίνιο ο παναιτωλικοσ κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του βόλου. Ο βόλος νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στο βόλο του νομού μαγνησίας στην ελλάδα. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Καιρός, άνεμοι, μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, ανατολή και δύση.

Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Ο βόλος νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στο βόλο του νομού μαγνησίας στην ελλάδα. Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς.

Stis Ka8ysterhseis O Bolos 1 1 Me Ton Panaitwliko
Stis Ka8ysterhseis O Bolos 1 1 Me Ton Panaitwliko from i2thumbs.glomex.com
Ο τεράστιος μπρέσεβιτς θα μας έκανε χωνί. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Το τριφύλλι κόντρα στον παναιτωλικό άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του κάτσε από τον άργκους. Τα καλύτερα στιγμιότυπα, φάσεις και γκολ από σουπερλιγκ, που έγινε στις 10/2/2020 για λογαριασμό της 23ης αγωνιστικής. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Ενώ του δίνω δικαιολογία στο ότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα (ούτε πάντως ο καρέρα βοηθήθηκε με το στανιό του πήραν παίκτες) στο κομμάτι διαχείρισης θεωρώ είναι χειρότερος από καρέρα. Ο σύλλογος διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα.

Το τριφύλλι κόντρα στον παναιτωλικό άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του κάτσε από τον άργκους.

Το τριφύλλι κόντρα στον παναιτωλικό άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του κάτσε από τον άργκους. Τα καλύτερα στιγμιότυπα, φάσεις και γκολ από σουπερλιγκ, που έγινε στις 10/2/2020 για λογαριασμό της 23ης αγωνιστικής. Δείτε τον καιρό σε βόλος για 14 ημέρες. Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Ο παναιτωλικός που «καίγεται» για την νίκη υποδέχεται τον βόλο για να μην ξεφύγει με 4 βαθμούς από την τελευταία αελ. Καιρός, άνεμοι, μέγιστες και ελάχιστες θερμοκρασίες, ανατολή και δύση. Ο σύλλογος διαθέτει ποδοσφαιρικό τμήμα. Χρώματα του είναι το μπλε και το κόκκινο. Ενώ του δίνω δικαιολογία στο ότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα (ούτε πάντως ο καρέρα βοηθήθηκε με το στανιό του πήραν παίκτες) στο κομμάτι διαχείρισης θεωρώ είναι χειρότερος από καρέρα. Στο ματς με τον παναιτωλικό ο γιώργος δώνης έδωσε την ευκαιρία στον βαγγέλη θεοχάρη να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. Ο παναιτωλικός καίγεται για τη νίκη, τελευταία είναι πολύ βελτιωμένος, παίρνει σημαντικότατες βοήθειες απ' τα νέα πρόσωπα, το σημερινό είναι ένα απ' τα παιχνίδια που οφείλει να. Δύσκολο έργο θα έχει στο αγρίνιο ο παναιτωλικοσ κόντρα στη φιλόδοξη ομάδα του βόλου.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Το τριφύλλι κόντρα στον παναιτωλικό άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του κάτσε από τον άργκους. Ο τεράστιος μπρέσεβιτς θα μας έκανε χωνί. *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ).

O Bolos Exase Penalti Kai Paraxwrhse 0 0 Ston Panaitwliko E Thessalia Gr
O Bolos Exase Penalti Kai Paraxwrhse 0 0 Ston Panaitwliko E Thessalia Gr from i0.wp.com
Ο παναιτωλικός καίγεται για τη νίκη, τελευταία είναι πολύ βελτιωμένος, παίρνει σημαντικότατες βοήθειες απ' τα νέα πρόσωπα, το σημερινό είναι ένα απ' τα παιχνίδια που οφείλει να. *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Ενώ του δίνω δικαιολογία στο ότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα (ούτε πάντως ο καρέρα βοηθήθηκε με το στανιό του πήραν παίκτες) στο κομμάτι διαχείρισης θεωρώ είναι χειρότερος από καρέρα. Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση. Το τριφύλλι κόντρα στον παναιτωλικό άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του χατζηγιοβάνη σε ανατροπή του κάτσε από τον άργκους. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Ο παναιτωλικός που «καίγεται» για την νίκη υποδέχεται τον βόλο για να μην ξεφύγει με 4 βαθμούς από την τελευταία αελ.

Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση.

Στο ματς με τον παναιτωλικό ο γιώργος δώνης έδωσε την ευκαιρία στον βαγγέλη θεοχάρη να κάνει το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα. *σε παρένθεση οι συμμετοχές ως αλλαγή. Τα καλύτερα στιγμιότυπα, φάσεις και γκολ από σουπερλιγκ, που έγινε στις 10/2/2020 για λογαριασμό της 23ης αγωνιστικής. Ένας ακόμα τελικός περιμένει τον παναιτωλικό, που μετά την ήττα του στη λάρισα παραμένει σε δύσκολη θέση. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι με τον νίνη, το σουτ του οποίου στο 3ο λεπτό κόντραρε σε αμυνόμενο και έφυγε έξω, αλλά η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ήταν για τον παναιτωλικό, με τον κλέιμαν να αποκρούει το πλασέ του αριγίμπι στο 28΄. Οι γηπεδούχοι είναι σε επικίνδυνα μονοπάτια μετά το διπλό της λάρισας και χρειάζονται απεγνωσμένα βαθμούς. Η σελίδα της ομάδας παναθηναϊκός στο flashscore.gr προσφέρει ζωντανά σκορ, αποτελέσματα, βαθμολογίες και λεπτομέρειες αγώνων (σκόρερ, κόκκινες & κίτρινες κάρτες, αλλαγές κτλ). Ο παναιτωλικός υποδέχεται τον βόλο (17:15) για την 25η αγωνιστική της super league interwetten σε αναμέτρηση που «καίγεται» για τη. Δείτε τον καιρό σε βόλος για 14 ημέρες. Ο βόλος νέος ποδοσφαιρικός σύλλογος είναι αθλητικός σύλλογος στο βόλο του νομού μαγνησίας στην ελλάδα. Ο παναιτωλικός που «καίγεται» για την νίκη υποδέχεται τον βόλο για να μην ξεφύγει με 4 βαθμούς από την τελευταία αελ. Ενώ του δίνω δικαιολογία στο ότι δεν έφτιαξε αυτός την ομάδα (ούτε πάντως ο καρέρα βοηθήθηκε με το στανιό του πήραν παίκτες) στο κομμάτι διαχείρισης θεωρώ είναι χειρότερος από καρέρα. 1 με γηπεδούχο τον παναιτωλικό νίκες παναιτωλικού:

Post a Comment

0 Comments

close